Прес-центр29 жовтня 2018, 13:10

Луганщина на Першому Форумі регіонів Білорусі та України

Луганська область взяла участь у міжнародному заході  «Перший Форум регіонів Білорусі та України"

25-26 жовтня поточного року у м. Гомель (Республіка Білорусь) відбувся «Перший Форум регіонів Білорусі та України", у якому взяла участь делегація Луганської області. Також були представлені підприємства ПрАТ "Рубіжанський картонно-тарний комбінат" та ТОВ "Сватівська олія".
Цей захід спрямований на зміцнення українсько-білоруської співпраці, представлення економічного, інвестиційного потенціалу обох країн, презентацію підприємств Луганщини, зацікавлених у виході на ринок Білорусі. Білоруським партнерам та колегам з інших регіонів України була запропонована продукція промоції області: Інвестиційний паспорт, інвестиційний промо-ролик, Каталог підприємств Луганщини, Каталог експортної продукції підприємств Луганської області, Інформаційні бюлетені у сфері інвестицій, промисловості, туризму, аграрного сектору, освіти та культури.
Форум - надзвичайно важлива подія для Луганщини, консолідуючий галузевий захід. Учасники виставки змогли зав'язати корисні контакти та домовитися про подальшу співпрацю. 
Білорусь зацікавлена у співпраці з Луганщиною, особливо цікавим для білоруських партнерів є агросектор, легка промисловість та машинобудування.