Прес-центр4 квітня 2017, 17:04

Луганщину відвідала місія Керівної групи експертів з впровадження програми перетворень (STAIT)

4 квітня 2017 року Луганщину відвідала місія Керівної групи експертів з впровадження програми перетворень (STAIT), до складу якої увійшли Інгрід МакДоналд, директор Керівної групи експертів з впровадження програми перетворень та Сеголен Адам, керівник з питань гуманітарної політики Дитячого Фонду ООН.

Від луганської сторони з міжнародними експертами зустрілися голова Луганської обласної держадміністрації-керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз, заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Юрій Клименко та директор Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності Денис Денищенко.

В ході зустрічі присутні обговорили питання щодо гуманітарної ситуації в області, роботу існуючого та можливості щодо відкриття нових пунктів пропуску. Юрій Клименко зазначив, що на цей час існує гостра проблема у відкритті автомобільного пункту пропуску «Золоте» в Луганській області, з метою зменшення великої завантаженості пункту пропуску Станиця Луганська. Він також наголосив, що пріоритетним напрямом для керівництва області є відновлення об’єктів інфраструктури та відкриття пунктів пропуску.