Прес-центр15 травня 2018, 14:05

Львівський IT кластер, Конференція IT Jazz 29-30 червня 2018 року, м. Львів

Львівський ІТ Кластер - це об'єднання 85-ти ІТ компаній з усієї країни, які мають на меті не лише розвиток власного бізнесу, а й активно долучаються та створюють різноманітні проекти для покращення рівня технічної освіти, створення нових робочих місць, залучення іноземних інвестицій, інфраструктурні проекти, які стануть невід'ємною частиною на шляху становлення та закріплення України в статусі ІТ хабу Східної Європи.

Невід'ємною складовою такої діяльності є проведення конференцій міжнародного рівня, де збираються засновники компаній, інвестори, представники міжнародних банків та представники влади, які разом, спільними зусиллями, обговорюють важливі питання функціонування галузі та її процвітання. Саме такою подією є ексклюзивна щорічна конференція IT Jazz, яка традиційно відбувається у Львові в рамках одного з найпопулярніших джазових фестивалів у світі Leopolis Jazz Festival.

29 червня 2018 року у Львові з 10.00 по 18.00 відбудеться конференція IT Jazz у IT Lounge (пл. Ринок 1). Формат зустрічі - 3 панельні дискусії по 5 учасників, під час яких будуть обговорюватися питання інвестицій в Україну, конкуренції, боротьби за таланти з іншими країнами Східної Європи, запуску найбільшого інфраструктурного проекту в технологічній галузі - ІТ ПАРК, вартістю понад 150 млн. доларів, а також, 1 головний виступ конференції про співпрацю ІТ галузі та влади.

30 червня 2018 року у Львові, вул. Івана Чмоли1 відбудеться урочиста церемонія закладання першого каменю проекту Innovation District IT Park.