Прес-центр6 жовтня 2017, 14:10

Маріуполь запрошує на Бізнес-форум “Business4Women”

Запрошуються жителі Донецької та Луганської областей, які мають досвід в бізнесі або тільки хочуть розпочати підприємницьку діяльність, представники органів влади, неурядових громадських організацій та бізнес-асоціацій, наукових та аналітичних центрів, міжнародних організацій та фондів, студенти вищих навчальних закладів.

18-19 жовтня 2017 р. у м. Маріуполь відбудеться Бізнес-форум «Business4Women».
Місце проведення: 18 жовтня – вул. Харлампіївська, 17/25, ДК «Молодіжний»
19 жовтня – вул. Матросова, 5, Факультет філології та масових комунікацій МДУ.

На Форумі планується обговорення актуальних питань новітніх національних та європейських ініціатив, програм фінансової підтримки бізнесу, ролі громадських та бізнес-об’єднань в розвитку підприємництва.

В програмі: виступи міжнародних та українських спікерів, надихаючі історії успіху жінок-підприємниць, нагородження переможців конкурсу робіт «Чому я обираю власний бізнес» та майстер-класи від провідних бізнес-тренерів.

Організатор – Центр підтримки бізнесу м.Краматорськ, заснований на базі Донецької ТПП за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business.

*ЄБРР та ЄС допомагають малому та середньому бізнесу стати більш конкурентоспроможним як всередині України, так і на міжнародному рівні. ЄБРР надає малому та середньому бізнесу доступ до фінансування, а також доступ до консалтингової підтримки, надаючи бізнесу інструменти для зростання. Європейський Союз та Ініціатива «EU4Business» допомагають українському приватному сектору та малому та середньому бізнесу скористатися можливостями глибокої та всеосяжної зони вільної торгівлі шляхом збільшення їх конкурентоспроможності та експортного потенціалу.

Участь у Форумі безкоштовна. Для участі обов’язкова попередня реєстрація.

Контакти:

+380 50 471 4440; +380 62 952 3396;

e-mail:  ">

ДЖЕРЕЛО