Прес-центр8 жовтня 2018, 15:10

Міністерство аграрної політики та продовольства України у партнерстві з Ukrainiаn Food Export Board запрошує українських виробників продуктів харчування та агровиробників взяти участь в "FOODEX Japan 2019" в рамках колективного павільйону

5-8 березня проходитиме міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв «FOODEX Japan 2019». Під час цього заходу компанією «COIN» буде організовано колективний павільйон українських компаній, долучитись до якого запрошуються всі бажаючі українські виробники продуктів харчування та агропродукції.

Колективний павільйон національних виробників на «FOODEX Japan 2019» організовується в рамках проекту з підтримки експорту українських продуктів харчування та напоїв в Японію «Відкриваємо ринок країни, де сходить сонце», ініційований компанією «Consulting Integrated/COIN».

Організація павільйону стала результатом зростаючого інтересу до ринку Японії серед українських компаній. Ключова мета проекту – виведення та просування україських виробників продуктів харчування та агропродукції  на японський ринок. Він реалізується за інформаційної підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України у партнерстві з Ukrainiаn Food Export Board (Рада з питань експорту продовольства).

Кінцева дата реєстрації на виставку «FOODEX Japan 2019»: 26 жовтня 2018 року.

За додатковою інформацією звертатись за тел. 067-443-00-42 або за електронною поштою info@consultingintegrated.com.