Прес-центр8 травня 2018, 16:05

МІНІСТЕРСТВО КОМЕРЦІЇ КНР ЗАПРОШУЄ ПРЕДСТАВНИКІВ УКРАЇНИ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У НАВЧАЛЬНИХ ПРОГРАМАХ ДЛЯ ОТРИМАННЯ СТУПЕНІВ МАГІСТРА ТА ДОКТОРАНТА

За інформацією Посольства Китайської Народної Республіки в Україні, Міністерство комерції КНР запрошує представників України взяти участь у навчальних програмах для отримання ступенів магістра (Master) та докторанта (PhD).

Кожен кандидат може обрати одну і ту ж спеціальність в 3 з 26 запропонованих університетах. Перелік ВНЗ та напрями підготовки додаються.

Обов'язковими вимогами для відбору учасників навчальних програм є:

1) мати диплом бакалавра для подачі на магістерську програму або диплом магістра (Master) для подачі на докторантську програму (PhD);

2) бути віком до 45 років на момент подачі заявки;

3) мати відповідний рівень володіння китайською мовою (HSK-4, вище 180 балів)  або англійською мовою (IELTS-рівень - 6.0 і вище) відповідно до вимог програм або мати інші підтвердження щодо рівня володіння згаданими мовами;

4) мати здоровий організм, відсутні інфекційні захворювання.

Для участі у конкурсі необхдно:

1) зареєструватись он-лайн на сайтах: www.csc.edu.cn/studyinchina або www.campuschina.org. Інструкція щодо реєстрації додається.

2) подати відповідний пакет документів до департаменту державних інвестиційних проектів та підтримки розвитку Мінекономрозвитку.

Оригінал пакету документів у паперовому вигляді просимо подати Канцелярії Радника з торговельно-економічних питань при Посольстві КНР в Україні за адресою: Землянський провулок, 11, м.Київ-14, 01901, а копію пакету документів надіслати до департаменту державних інвестиційних проектів та підтримки розвитку Мінекономрозвитку не пізніше 11.05.2018.

Додаткова інформація про стипендіальну програму, а також перелік необхідних документів учасника такої програми додається.

Особливу увагу звертаємо на той факт, що оскільки така стипендія пропонується китайською стороною для представників усіх країн світу, у разі зацікавленості, просимо здійснити якнайшвидше реєстрацію на обраний курс он-лайн та надати необхідний пакет документів.

Звертаємо увагу, що кандидатури обираються китайською стороною (Рада Китаю з надання стипендій (CSC) проводить відбір кожного кандидата в одному університеті відповідно до квот та вимог університету).

Результати відбору будуть повідомлені Канцелярією Радника з торговельно-економічних питань при Посольстві КНР в Україні в термін до кінця серпня 2018 року.

Канцелярія Радника з торговельно-економічних питань надішле відібраному кандидату пакет документів про прийом до відповідного вузу. Після чого він/вона має зареєструватись в приймаючому університеті.

ЗАВАНТАЖИТИ ДОДАТКИ