Прес-центр28 грудня 2017, 08:12

МІЖНАРОДНИЙ ФОРУМ-ВИСТАВКА «БРЕСТ-2018»

Брестське відділення Білоруської ТПП запрошує Вас 26 - 27 квітня 2018 року до міста Брест взяти участь в III-му Міжнародному форумі-виставці ділових контактів «БРЕСТ-2018» (далі - Форум).

Метою даного заходу є створення майданчика для діалогу білоруських і зарубіжних ділових кіл, реалізація перспективних бізнес-ідей та проектів, створення нових наукоємних виробництв.

У 2016-2017 роках Форум об'єднав на своєму майданчику близько 200 компаній з Білорусі, України, Польщі, Італії, Китаю, Латвії, Пакистану, Сербії, Чехії. Виставку відвідали представники 30 країн світу.

Виставкова експозиція в рамках Форуму продемонструє продукцію і послуги білоруських і зарубіжних компаній в різних галузях економіки: виробництво продуктів харчування, напоїв, будівельних матеріалів, товарів легкої та хімічної промисловості, машинобудування, сільське господарство, транспорт і туризм.

У разі Вашої зацікавленості Брестьке відділення Білоруської ТПП готове організувати бізнес-зустріч, відвідування вільної економічної зони «Брест», ознайомити з інвестиційним кліматом. У програмі перебування також може бути передбачена культурна програма з відвідуванням Національного парку «Біловезька пуща», Брестської фортеці, фермерських господарств, агромістечок, підприємств та інших місць по Вашій заявці. Реєстрація учасників та детальна інформація про захід знаходиться на офіційному сайті www.brest-forum.by. З питань участі у форумі-виставці просимо контактувати за телефонами: +375 (162) 20-80-80, 21-81-02, 21-80-36 та електронною поштою: ved@ccibrest.by.