Прес-центр2 листопада 2018, 09:11

Міжнародний інформаційний тиждень Програми ЄС Еразмус+

З 5 до 9 листопада 2018 року Національний Еразмус+ офіс в Україні спільно з Міністерством освіти і науки України за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні та Виконавчого агентства з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури проведуть Міжнародний інформаційний тиждень Програми Європейського Союзу Еразмус+ у Києві.

Програма тижня включає заходи з підтримки для університетів, які вже впроваджують проекти Еразмус+, та для тих, хто планує готувати проектні пропозиції на конкурси 2019 р. Крім того, заходи будуть корисні для зацікавлених у стипендіях на навчання, тренінги, молодіжні обміни та волонтерство, викладання та підвищення кваліфікацій.

Запрошуємо представників ЗМІ
Що? Міжнародний інформаційний тиждень Програми ЄС Еразмус+
Коли? 5-9 листопада, 2018 р.
Де? Київський національний університет імені Тараса Шевченка, вул. Володимирська 60
Київський університет імені Бориса Грінченка, вул. Тимошенка 13-Б

Детальна програма заходів
Подія у Facebook
 
Мови заходу: українська, англійська (переклад забезпечується)
 
Акредитація для ЗМІ: Національний Еразмус+ офіс в Україні, Катерина, Вероніка +38 044 286 66 68, +38 044 332 26 45, office@erasmusplus.org.ua
 
Довідкова інформація:
«Еразмус+» − програма Європейського Союзу (ЄС) з питань освіти, професійної підготовки, молоді та спорту на період 2014-2020 рр. з бюджетом 14,7 млрд євро. Вона фінансує проекти академічної мобільності та співпраці за участю європейських країн та країн-партнерів з усього світу. Україна приєдналася до «Еразмус +» як країна-партнер у 2014 році. Дізнавайтеся більше у Національному Еразмус+ Офісі в Україні.