Прес-центр14 серпня 2017, 15:08

МІЖНАРОДНИЙ ЯРМАРОК ТУРИЗМУ ТА МІЖНАРОДНІ ЯРМАРКИ ЛОРІСТ У РЕСПУБЛІЦІ СЕРБІЯ

Українсько-сербська ділова палата запрошує на ювілейний 50-ий міжнародний ярмарок туризму та міжнародні ярмарки ЛОРІСТ, які відбудуться у жовтні 2017 р. в Новому Саді, Республіка Сербія:

05-07 жовтня 2017 р. Міжнародний ярмарок туризму

03-08 жовтня 2017 р. Міжнародні ярмарки ЛОРІСТ, полювання, риболовлі та спорту.

Пріоритетним напрямком діяльності Українсько-сербської ділової палати є туризм, покращення й розвиток співпраці, сприяння загальному туристичному співробітництву між Україною та Сербією, обмін інформацією про туристичні потенціали країн, збільшення потоку туристів, організація пізнавальних турів, конференцій, круглих столів, присутність на ярмарках і виставках туризму, регіональне співробітництво між Автономним краєм Воєводина та областями України.

Учасниками Ярмарку туризму є працівники в сфері туризму. На ярмарках першочергово презентується туризм регіонів, міст та районів: оздоровчий, гірський, сільский туризм, туристичні комплекси тощо. Тематикою ювілейного 50-го ярмарку буде Дунайський регіон, який характеризується широкою і різмоманітною спадщиною культур, релігій та ринків. В рамках ярмарку відбудуться B2B зустрічі, конференції про проекти розвитку, культурні маршрути та активний туризм «Дунай – ріка, що об`єднує».

Участь у Міжнародному ярмарку туризму дасть можливість представити широкій і фаховій аудиторії туристичний потенціал міст та областей України: послуги та бренди, маршрути, афірмацію досягнень, контакти з новими діловими партнерами, краще ознайомлення з новим ринком та конкуренцією.

Міжнародні Ярмарки ЛОРІСТ згуртовують всіх продвідних представників, імпортерів і торгові марки основних і додаткових аксесуарів для спортивного полювання та рибальства, перебування на природі, спорту та відпочинку.

З приводу участі та інших питань звертайтесь до українсько-сербської діловоїї палати на ukrsrbchamber@gmail.com.