Прес-центр10 травня 2018, 15:05

МОМ запрошує молодь з Донецької та Луганської областей до участі в літній школі «Разом до успіху»

Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні запрошує молодих людей віком від 18 до 24 років, які проживають на території Донецької та Луганської областей і цікавляться соціальними проектами, взяти участь у черговій навчальній молодіжній літній школі «Разом до успіху».

Молодіжна літня школа «Разом до успіху» відбудеться з 6 по 12 серпня 2018 року в комплексі «Пуща Лісова» (https://puscha.com.ua/) поблизу Києва. Витрати на проїзд, проживання та харчування покривають організатори.

Насичена програма семиденної Школи допоможе учасникам дізнатися більше про безпечну міграцію, протидію торгівлі людьми, культурне різноманіття, гендерну рівність, здоровий спосіб життя та активну громадську позицію.

Під час інтерактивних тренінгів та майстер-класів, що їх проведуть співробітники МОМ, молоді люди розвиватимуть свій лідерський потенціал, вміння самопрезентації, роботи в команді та багато інших навичок, які потрібні для реалізації поставлених цілей. Уже під час занять, у супроводі  кваліфікованих фахівців кожен учасник зможе розробити власний соціальний проект, а надалі, за підтримки Представництва МОМ в Україні, й реалізувати його  у своїй громаді.

Крім інтенсивного навчання, на учасників Школи чекають заняття спортом на свіжому повітрі, творчі майстер-класи, кіноперегляди, квести, розвивальні ігри й музичні вечори.

Молодіжна літня школа «Разом до успіху» 2018 проводиться Представництвом МОМ в Україні за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку ЮСЕЙД, Міністерства міжнародних справ Канади та Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія.

Щоб подати заявку на участь у Школі, заповніть, будь ласка, реєстраційну форму, та надішліть її  на електронну адресу iomkyivYMS@iom.int  до 21травня 2018 року.

Організатори повідомлять відібраних учасників про участь у Школі до 4червня 2018 року.  

За додатковою інформацією звертайтесь до Представництва МОМ:

iomkyivYMS@iom.int або за телефоном (044) 568 50 15.

Контактні особи – Єлизавета Блінова, Анна Чернявська

ДЖЕРЕЛО