Прес-центр17 жовтня 2017, 15:10

Моніторингові візити до об'єктів соціальної інфраструктури

Спеціаліст з проектування та будівництва ПРООН Александр Бурдун спільно з начальником відділу міжнародної технічної допомоги та європейської інтеграції Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності Луганської облдержадміністрації Михайло Снопенко здійснено моніторингові візити до 3 об'єктів соціальної інфраструктури, два з яких відновлюються в рамках Програми відновлення та розбудови миру, що реалізується ПРООН за фінансової підтримки Уряду Японії (Сватівський соціальний центр розвитку дитини й Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів м. Рубіжне) та один за рахунок обласного бюджету ( 2-ий поверх Рубіжанської центральної міської лікарні).

Реалізація цих та інших проектів, зокрема фінансованих за донорські кошти, сприяє значному покращенню якості надання послуг та умов перебування в соціальних закладах. Стан будівель відповідатиме сучасним вимогам та стандартам.

Співпраця облдержадміністрації з міжнародними партнерами значною мірою впливає на підтримку економіки, повноцінне використання потенціалу області та зростання рівня життя населення.