Прес-центр15 листопада 2018, 17:11

НА ЛУГАНЩИНІ ОЦІНЮЮТЬ ДІЯЛЬНІСТЬ МІЖНАРОДНИХ ГУМАНІТАРНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ

Сьогодні Департаментом зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності організована робоча зустріч заступник голови облдержадміністрації Геннадія Іваненка з представниками канадської консалтингової компанії “ECORYS”, які перебувають на Луганщині з метою оцінки діяльності міжнародних організацій, що працюють на території області, в тому числі, Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні.

«У надскладний для України та Луганщини час, допомога, що надається урядами країн Європейського Союзу, Сполучених Штатів Америки, Канади, Японії та інших держав, вкрай важлива. Ми високо цінуємо те, що світова спільнота всіляко підтримує суверенітет та цілісність нашої держави», - зазначив Геннадій Іваненко, вітаючи канадських гостей.

Представники компанії “ECORYS” запитали, чи змінилися потреби населення області з початку конфлікту до сьогодення, і яким чином в області координується робота міжнародних організацій.

Заступник начальника управління міжнародної технічної допомоги, європейської інтеграції та інвестиційної діяльності Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності Михайло Снопенко додав, що дії міжнародних організацій злагоджені, відповідають нагальним соціально-економічним та гуманітарним потребам і координуються за допомогою кількох інструментів, зокрема створеною та активно функціонуючою Координаційною радою при облдержадміністрації.

«Ми цінуємо кожного нашого міжнародного партнера та відкриті до кооперації з метою досягнення сталих ефективних результатів», - підсумував Михайло Снопенко.

Зустріч і переговори пройшли у дружній та конструктивній атмосфері.