Прес-центр4 грудня 2018, 10:12

НА ЛУГАНЩИНУ ЗАВІТАЛА ДЕЛЕГАЦІЯ ПРЕДСТАВНИЦТВА ЄС В УКРАЇНІ

Сьогодні Департамент зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності в рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні» організував зустріч делегації Представництва Європейського Союзу на чолі із заступником голови д-ром Аннікою Вайдеман із заступником голови облдержадміністрації Ольгою Лішик.

Присутні обговорили загальну соціально-економічну ситуацію в регіоні, процес децентралізації та ситуацію із внутрішньо переміщеними особами.

Анніка Вайдеман розповіла про пріоритетні напрямки співпраці ЄС та України, наголосивши на важливості реалізації Угоди про асоціацію, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

Нагадаємо, як і в попередні роки, делегація Представництва ЄС в Україні завітала до Луганської області в рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні». Під час заходів 03-05 грудня будуть презентовані європейські програми для України, а також обговорені шляхи співпраці між Луганською областю та Представництвом ЄС. Головна увага буде приділена можливостям у сфері освіти, культури, спорту, підтримки малого та середнього бізнесу.