Прес-центр5 липня 2017, 11:07

«НАЙМАСШТАБНІША КІБЕРАТАКА НА УКРАЇНСЬКИЙ БІЗНЕС: ЯК ЗАХИСТИТИСЬ ТА ДО ЧОГО ГОТУВАТИСЬ?»

З 27 червня 2017 року експерти ТПП України щоденно отримують понад 100 запитів на консультації щодо засвідченням форс-мажорних обставин від бізнесу, постраждалого від кібератаки на корпоративні мережі. Кіберполіція звітує про 2 100 повідомлень за останній тиждень щодо інфікування комп’ютерних мереж вірусом-шифрувальником. Збитки від кібератаки вірусом Petya.A вже оцінили у 8 млрд. дол. А експерти назвали події останніх днів наймасштабнішою хакерською атакою за усю вітчизняну онлайн-історію.

Якщо ви також опинилися в рядах підприємств та організацій, постраждалих від несанкціонованого втручання в роботу комп’ютерних мереж (кібератаки), Торгово-промислова палата України запрошує вас 10 липня, о 14:00 долучитися до дискусії за круглим столом «Наймасштабніша кібератака на український бізнес: як захиститись та до чого готуватись?».

Разом із представниками Держспецзв*язку, Кіберполіції, СБУ, Мінфіну, РНБО, а також юристами та кращими експертами у сфері кібербезпеки шукатимемо відповіді на наступні питання:

1.           Перед якими кіберзагрозами опинилася економічна безпека України?

2.           Які правові та фінансові наслідки кібератак для бізнесу?

3.           Чи може кібератака бути визнана форс-мажором і в яких випадках?

4.           Який світовий досвід у ліквідації кіберзагроз можуть запозичити українські компанії?

5.           Чи можливо захистити свою цифрову екосистему? Сучасні системи захисту: наскільки вони ефективні та надійні?

Контактні особи ТПП України:

Ганна Пономарьова - тел. 586-40-15, e-mail: mav-sem@ucci.org.ua

Представників ЗМІ просимо акредитуватися за телефоном
+38 (044) 584-28-36 та за електронною поштою press@ucci.org.ua.