Прес-центр9 листопада 2018, 15:11

ОЦІНОЧНА МІСІЯ З ПІДГОТОВКИ НОВОГО ПРОЕКТУ НІМЕЦЬКОГО ТОВАРИСТВА МІЖНАРОДНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА (GIZ) У ГУМАНІТАРНІЙ ТА СОЦІАЛЬНІЙ СФЕРАХ НА ЛУГАНЩИНІ!

08.11.2018  заступник директора Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності Ольга Рибалко і заступник начальника управління - начальник відділу міжнародної технічної допомоги та європейської інтеграції управління міжнародної технічної допомоги, європейської інтеграції та інвестиційної діяльності Департаменту Михайло Снопенко разом з заступником голови облдержадміністрації Ольгою Лішик та представниками інших структурних підрозділів облдержадміністрації взяли участь у зустрічі з представниками Німецького товариства міжнародного співробітництва «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit» (GIZ) GmbH». 
Мета зустрічі: оціночна місія з підготовки нового проекту, діяльність якого буде пов’язана з гуманітарною та соціальною сферами та здійснюватиметься на територіях Луганської та Донецької областей. 
Під час зустрічі гостей було ознайомлено з соціальною та гуманітарною ситуацією в регіоні та заходами, що проводяться на державному та регіональному рівні для їх покращення. Крім цього, керівництво облдержадміністрації зазначило про проблемні напрями, що потребують підтримки міжнародних партнерів. Сторони домовилися про подальшу співпрацю!