Прес-центр9 серпня 2018, 09:08

ОФІС З ПРОСУВАННЯ ЕКСПОРТУ ОГОЛОШУЄ НАБІР НА ОСВІТНІЙ КУРС «ЕКСПОРТНА РЕВОЛЮЦІЯ»

В жовтні 2018 року розпочнеться національна комплексна освітня програма «Експортна Революція» для українських підприємців, що розроблена Інститутом Маркетингу Естонії у співпраці з Офісом з просування експорту за підтримки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. Це другий набір освітньої програми «Експортна Революція», у травні 2018 року 757 підприємців стали випускниками першого курсу.

Перший рік навчання це:

  • понад 550 компаній-учасниць на рівні START та 68 компаній на рівні PRO;
  • 90% компаній активізували експорт підприємства завдяки навчанню;
  • 3 компанії вийшли на нові ринки вже під час освітнього процесу.

Програма триває 9 місяців та складається з двох курсів: START та PRO. START – програма для українських підприємців, що бажають почати експортувати. PRO – для фахівців в експорті, які бажають систематизувати і поглибити свої знання та професійні навички. Обидва курси розроблені із врахуванням потреб компаній, особливостей українського законодавства та умов внутрішнього та зовнішніх ринків. Програма поєднує он-лайн навчання, живі семінари з провідними міжнародними експертами, розгляд конкретних кейсів компаній-учасниць та завершується навчальною бізнес-подорожжю до Естонії. Програма фінансується Проектом з питань розвитку і співробітництва Естонії.

Всього 500 осіб на рівень START та 135 компаній на PRO!

Поспішайте, заявки на участь у програмі «Експортна Революція» приймаються до 23.59 за київським часом 30 вересня 2018 року.

Інформація та реєстрація за посиланням epo.org.ua/education

Запитання та додаткова інформація: education@epo.org.ua
тел. +380 67 828 20 34