Прес-центр9 cічня 2018, 12:01

Оголошено громадські обговорення проекту Регіональної цільової програми «Сприяння залученню іноземних інвестицій, розвитку міжнародного співробітництва та формування позитивного іміджу Луганської області на 2018-2020 роки»

Департамент зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності облдержадміністрації оголошує громадські обговорення проекту Регіональної цільової програми «Сприяння залученню іноземних інвестицій, розвитку міжнародного співробітництва та формування позитивного іміджу Луганської області на 2018-2020 роки» (далі – Програма).

Програма створена на основі комплексного підходу до вирішення проблеми активізації інвестиційного забезпечення економіки та визначає мету, заходи та основні напрямки і дії, спрямовані на створення сприятливих організаційних та економічних умов для збільшення надходжень інвестицій в економіку Луганської області.

Результатом її реалізації стане збільшення надходжень обсягів іноземного фінансового ресурсу для забезпечення потреб розвитку регіону, пожвавлення міжнародної, міжрегіональної та зовнішньоекономічної діяльності регіону.

Зауваження та пропозиції від учасників електронних консультацій з громадськістю – суб’єктів малого та середнього підприємництва, представників громадських об’єднань, наукових, експертних організацій та інших зацікавлених юридичних і фізичних осіб приймаються у письмовій формі на електронну адресу depzz@i.ua до 17 січня 2018 року.

Контактний телефон: (06452) 2-30-33.

Звіт про результати електронних консультацій з громадськістю буде оприлюднено не пізніше ніж через два тижні після прийняття рішень за результатами обговорення.

Проект Регіональної цільової програми за посиланням: http://bit.ly/2CLHDH6