Прес-центр10 серпня 2018, 10:08

ПЕРШИЙ НАУКОВО-ОСВІТНІЙ ФОРУМ «НАФТОХІМІЯ 2018»

26-30 листопада 2018 року на базі Білоруського державного технологічного університету при підтримці Державного концерну «Белнефтехім» у м. Мінськ пройде Перший Науково-освітній форум «Нафтохімія-2018».

В рамках роботи Форуму відбудеться І Міжнародна науково-технічна конференція «Стан та перспективи розвитку хімічного та нафтохімічного комплексу», де будуть представлені доповіді, які освітлюють сучасний стан та перспективи розвитку галузі.

Під час конференції планується заслухати доповіді на засіданнях та стендових сесіях. В пленарних доповідях викладаються узагальнені результати проблеми. В усних доповідях по секціям представляються найбільш важливі результати дослідів останніх років.

Наукова тематика конференції:

- перспективи та стратегії розвитку світової нафтохімії, експортно-імпортний потенціал співпраці;

- розробка, видобуток, переробка нафти та газу, нафтохімія;

- полімерні композиційні матеріали. Лакофарбові матеріали. Перспективні технології та обладнання для виробництва виробів на їх основі;

- еластомірні матеріали: сировина та матеріали для виготовлення еластомірних композицій, конструювання та моделювання шин та гумових виробів, перспективні технології та обладнання для виробництва еластомірних матеріалів та виробів;

- цифрові технології та автоматизація в нафтохімічному комплексі;

- наноматеріали в полімерних композиціях;

- апаратурне оформлення процесів. Підвищення ефективності теплообмінної апаратури хімічної промисловості;

- екологічні проблеми та шляхи їх вирішення. Практика поводження з відходами;

- підготовка кадрів на всіх ступенях дипломної та післядипломної освіти.

Більш детальна інформація про захід та електронна реєстрація на форум доступні за наступним посиланням: http://petro2018.belstu.by.

Контактні дані організаторів: 

+375 17 3273021, +375 17 3276562;

E-mail: andkasp@belstu.byinter@belstu.by.