Прес-центр29 серпня 2017, 09:08

ПІДТРИМКА ЕКСПОРТУ ДЛЯ МСБ: ГОТОВІ ЕКСПОРТУВАТИ

Центр підтримки бізнесу м.Дніпро в рамках ініціативи EU4Business запрошує власників/керівників малого чи середнього бізнесу, що планують розпочати експортувати, на тренінг «Підтримка експорту для МСБ: Готові розпочати експортувати», який відбудеться 06-08 вересня 2017 року у м. Дніпро (Дніпропетровська торгово-промислова палата, вул. Шевченка, 4).

Протягом курсу ви переосмислите вашу мотивацію і стратегію виходу на експортні ринки, і зможете почати подорож, розуміючи і діючи, базуючись на важливості адекватного дослідження ринку; вивчите різні маршрути на ринок; зосередитесь на ціновій пропозиції; як ви будете конкурувати на експортних ринках в умовах швидко мінливих міжнародних ринків; і нарешті, підготуєте ваш бізнес до початку експортування з практичної точки зору – розробите Стратегію зростання експорту та План дій.

Курс також включає в себе 90-хвилин персональних менторингових сесій, щоб допомогти вам і вашій команді з реалізацією ваших стратегій і планів дій зростання експорту.

Тренінг проводитиме Roddy Feely, директор ірландської міжнародної консалтингової компанії Strategy Crowd, яка працює з МСБ та стартапами для розширення їх міжнародних продажів та побудови експортних стратегій розвитку. Roddy Feely є багатопрофільним експертом з досвідом роботи в промисловості 24 роки, який займав керівні посади в галузі продажів і маркетингу, операцій, загального керівництва і стратегії розвитку. Він працював як для великих транснаціональних корпорацій, так і для МСБ в галузях FMCG, предметів розкоші, харчової промисловості та сільського господарства. Roddy працює в якості бізнес-консультанта і тренера для Enterprise Ireland (держагентства Ірландії, що надає допомогу ірландським компаніям рости на експортних ринках).

Детальніше про курс та тренера читайте в анонсі https://goo.gl/HR1wJW.

Завдяки підтримці наших донорів ви сплачуєте лише частину вартості тренінгу. Пільгова вартість триденного тренінгу «Підтримка експорту для МСБ: Готові розпочати експортувати» у Дніпрі складає 2430 грн. У вартість тренінгу входять роздаткові навчальні матеріали, легкі сніданки, кава-паузи та обіди, а також 90 хвилин персональних консультацій/менторингових сесій впродовж 2х місяців після тренінгу. Кількість місць обмежена, буде проводитись відбір учасників.

Для того, щоб зареєструватись на тренінг, необхідно до 31 серпня включно заповнити онлайн-заявку https://goo.gl/2YtDag. Відібраним учасникам тренінгу буде надіслане запрошення електронною поштою.

За додатковою інформацією звертайтеся на електронну пошту
bsc-dnipro@dcci.org.ua або телефонуйте за номером +38 (056) 374-94-12 (13).