Прес-центр13 листопада 2018, 11:11

ПІДТРИМКА ЕКСПОРТУ ДЛЯ МСП: ГОТОВНІСТЬ ЕКСПОРТУВАТИ ДЛЯ МАЛИХ ТА СЕРЕДНІХ ПІДПРИЄМСТВ – ЕКСПОРТ ДЛЯ ПОЧИНАЮЧИХ

«Підтримка експорту для малих та середніх підприємств: Готовність експортувати» – триденний навчальний семінар, спеціально розроблений для виклику та початкового запуску експортерів, котрі починають експортувати. Захід відбудеться 21 - 23 листопада 2018 року у Запоріжжі, в Запорізькій ТПП (бул. Центральний, 4).

Стратегічне рішення розширити свій бізнес через експортні ринки є важливою віхою для більшості компаній, яке потребує міркування, оцінки та планування. Важливо, щоб компанії мали амбіції на свій бізнес на експортних ринках, але незаплановані та неструктуровані витрати на експорт можуть бути дорогими та потенційно небезпечними для Вашого бізнесу в довгостроковій перспективі.

Цей курс призначений зробити виклик Вам як починаючому експортеру, щоб гарантувати, що експорт слушний для вас і відповідає загальній стратегії розвитку бізнесу.

Під час курсу буде:

• Випробування мотивації та стратегії для виходу на експортні ринки та початку подорожі, розуміючи важливість адекватного маркетингового дослідження;

• Знайомство з різними маршрутами збуту та управління партнерами каналів у міжнародному бізнес-середовищі;

• Зосередження на пропозиціях вашої цінності; як ви будете конкурувати на експортних ринках та міжнародних відносинах між покупцями та продавцями на швидкозмінних ринках;

• Допомога в розумінні важливості «культури» для успіху на експортних ринках та її відповідність довгостроковим діловим відносинам;

• перевірка готовності вашого бізнесу до експорту з практичної точки зору.

Результати цього курсу допоможуть Вам розробити стратегію та план дій зростання експорту.

Цей курс також включає в себе 90-хвилинну індивідуальну сесію наставництва, яка допоможе вам та вашій команді реалізувати стратегію розвитку та план дій експорту.

Курс є дуже інтерактивним та обговорюваним, з акцентом на практичні інструменти, які слід застосовувати до вашого бізнесу. Кожен розділ складатиметься з поєднання інформаційних матеріалів та практичних вправ, щоб допомогти делегатам розробити як стратегію розвитку експорту, так і план дій, який відповідає їх бізнес-стратегії та цілям.

Вартість навчального курсу складає 2800 грн., курс буде проведений англійською мовою з одночасним перекладом українською мовою. Вартість навчання включає в себе інформаційні навчальні матеріали, а також кава-паузи, обіди та подальший консалтинг, наданий протягом двох місяців після курсу.

Для участі, будь ласка, заповніть онлайн-заявку за посиланням https://form.jotformeu.com/83032951625354 до 19 листопада 2018 року. Будь ласка, зауважте, що кількість учасників обмежена.

Для додаткових запитань щодо оформлення заявки, будь ласка, пишіть на bsc-zp@e-tpp.org чи зателефонуйте: +38 (061) 233-11-72