Прес-центр30 листопада 2018, 08:11

Поглиблення відносин між ЄС та Україною: Що, чому і як?

Пропонуємо ознайомитись з посібником Поглиблення відносин між ЄС та Україною: Що, чому і як? Видання друге

Мета Посібника – допомогти всім охочим зрозуміти основний міст кожної глави Угоди про асоціацію як з точки зору характеру зобов’язань Сторін, так і в контексті перспективи їх імплементації. Друге видання Посібника відображає події, що відбулися протягом двох років з моменту опублікування першого видання у 2016 році. Нове видання всебічно оновлене відповідно до перших показників прогресу в імплементації Угоди.

Посібник призначений для широкого кола читачів, у тому числі державних службовців, парламентарів, керівників бізнесу, юристів, бізнес-консультантів, аналітичних центрів, організацій громадянського суспільства, викладачів вищих навчальних закладів, учителів, студентів і журналістів.

Своїм змістом 30 розділів Посібника переважно відповідають главам Угоди, але вони не ідентичні. Деякі глави Угоди, що є менш актуальними, у Посібнику не розглядаються. Крім того, було змінено заголовки окремих глав. Посібник входить до трилогії, яка охоплює дуже схожі, але не ідентичні Угоди між ЄС, з одного боку, і Грузією, Молдовою та Україною – з іншого. Усі три книги можна завантажити безкоштовно в електронному форматі англійською і національними мовами трьох країн на www.3dcftas.eu