Прес-центр27 червня 2018, 14:06

Представництво Норвезької Ради у справах біженців в Україні (NRC) представили нового регіонального менеджера

Сьогодні, 27 червня, відбулась зустріч заступника голови облдержадміністрації Юрія Клименка та діючого регіонального менеджера NRC Жанлуки Галлі.

Від Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності були присутні директор Департаменту Денис Денищенко та заступник начальника управління – начальник відділу міжнародної технічної допомоги та європейської інтеграції управління міжнародної технічної допомоги, європейської інтеграції та інвестиційної діяльності Михайло Снопенко.

Метою зустрічі було представлення нового регіонального менеджера NRC Горана Зубера.

Жанлука Галлі зазначив, що його місія як регіонального менеджера добігає кінця та подякував керівництву облдержадміністрації за співпрацю та взаємодію. «Для мене велика честь стати частиною української спільноти, поділитися власним досвідом у сфері гуманітарної допомоги» - відмітив Жанлука Галлі.

Юрій Клименко виказав подяку Представництву Норвезької Ради у справах біженців в Україні (NRC) за всебічне сприяння стабілізації ситуації на Луганщині. «Міжнародна гуманітарна допомога та підтримка є надзвичайно важливими, мешканцям області важливо відчувати, що вони не залишились сам-на-сам у цій ситуації».

Сторони подякували один одному за зустріч та домовились про подальшу плідну співпрацю.