Прес-центр28 грудня 2017, 13:12

Презентація "Каталогу компаній Луганської області"

Представляємо Вашій увазі Каталог компаній Луганської області, який було розроблено з метою презентації підприємств, бізнес-об’єднань та об’єктів інфраструктури підтримки бізнесу нашого регіону.

Завантажити або переглянути Каталог можна за посиланням: http://bit.ly/2DrJ7Xb

Департаментом зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності разом із іншими структурними підрозділами облдержадміністрації та за підтримки Програми Розвитку ООН було проведено масштабну роботу та зібрано матеріали для формування цього Каталогу.

Наразі до каталогу увійшли 148 компаній Луганської області, які були для зручності розподілені за місцем знаходження. Надалі у нас є можливість та велике бажання актуалізувати та доповнювати електрону версію каталогу по мірі надходження анкет від зацікавлених компаній. Якщо Ваша компанія хоче презентувати себе на сторінках каталогу, просимо звертатись до працівників Департаменту за тел. (06452) 2-30-35 або на електронну скриньку depzz.zapyt@loga.gov.ua, які нададуть Вам вичерпну інформацію з цього питання. Хочемо також додати, що у подальшому планується переклад електронної версії каталогу на англійську мову для пошуку бізнес-партнерів для наших підприємств закордоном. Департаментом планується розповсюдження каталогу серед дипломатичних установ в Україні та закордоном, торгово-промислових палат тощо.

Також треба окремо зазначити, що для компаній Луганщини участь в каталозі була та надалі буде безкоштовною.

Висловлюємо велику подяку команді Програми Розвитку ООН за підтримку та співпрацю!

Сподіваємось, що видання буде не тільки джерелом інформації для бізнесу, але й дозволить покращити імідж Луганської області, стане ефективним інструментом для налагодження ділових контактів з потенційними контрагентами та інвесторами, сприятиме пожвавленню бізнес-активності підприємств Луганщини!