Прес-центр7 червня 2018, 16:06

Презентація роботи Департаменту щодо створення інвестиційного паспорту Луганської області

Інвестиційний паспорт в широкому сенсі — це джерело необхідної інформації для інвестора, який зацікавився особливостями ділового середовища конкретного регіону. У вузькому розумінні інвестиційний паспорт являє собою аналітичну базу для формування у потенційного вкладника правильного уявлення про інвестиційну привабливість регіону, в який він має намір вкласти капітал.

Інвестиційний паспорт Луганської області є стратегічним документом Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності Луганської ОДА-ОВЦА та було розроблено з метою популяризації Луганської області як регіону, відкритого для бізнесу та інвестицій з представленням її інвестиційного потенціалу. Паспорт є додатковим аргументом в перемовинах з потенційними інвесторами та сприятиме промоції інвестиційних переваг області, та насамперед відкриває широкі можливості для взаємовигідної співпраці  та розвитку.

Інвестиційний паспорт сприятиме промоції конкурентних переваг області.  Завдяки новому паспорту інвестори безкоштовно у лічені хвилини зможуть отримати детальну інформацію про економічний потенціал Луганщини. Це дуже важливо в сучасних умовах, коли посилюється конкурентна боротьба щодо залучення інвестицій.

Якщо потенційний інвестор бажає отримати більш деталізовану інформацію, він може скористуватись інтерактивними посиланнями. Наприклад, скориставшись QR-кодом можна отримають деталізовану інформацію про вільні земельні ділянки, інвестиційні пропозиції, об'єкти для енергосервісних-компаній, базу корисних копалин та дозволів на їх використання тощо.

Інвестиційний паспорт розроблений українською мовою з урахуванням нового логотипу та айдентики Луганської області.

Ознайомитись з Інвестиційним паспортом Луганської області за посиланням: http://loga.gov.ua/sites/default/files/collections/print-invest_passport...