Прес-центр26 грудня 2017, 11:12

Презентація ролику «PROMO LUHANSK REGION UA»

Презентуємо ролик «PROMO LUHANSK REGION UA» для представлення інвестиційного іміджу, туристичної привабливості та духовного надбання Луганської області, який розроблено командою Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності Луганської облдержадміністрації під керівництвом директора Дениса Денищенка.

Промо-ролик створений вперше у Луганській області з метою популяризації Луганської області як регіону, відкритого для бізнесу та інвестицій.

Це один з перших кроків в роботі нашого Департаменту в сфері  популяризації і широкої промоції Луганщини, її інвестиційного потенціалу, позитивних прикладів реалізації проектів.

Ролик має на меті привернути увагу широкого загалу саме до Луганської області як регіону, який має значний інвестиційний та бізнес потенціал, який відкриває широкі можливості для взаємовигідної співпраці  та розвитку.

Луганська область це не тільки АТО. Попри всі негаразди ми захищаємо нашу Батьківщину, вчимо дітей, працюємо, розвиваємось та впевнено і з оптимізмом дивимось у майбутнє!

Вже сьогодні ми будуємо майбутнє! Долучайтесь!

ЛУГАНЩИНА. НЕСКОРЕНА. ВІДРОДЖЕНА.

Переглянути ролик можна за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=t6AXN7G3cgM