Прес-центр25 квітня 2018, 09:04

Проект Британської Ради «Активні Громадяни» оголошує набір нових партнерів

Британська Рада оголошує відкритий конкурс партнерів програми на 2018-2019 роки та запрошує громадські організації, молодіжні центри та заклади вищої освіти до участі.

Проект передбачає проведення у 2018-2019 роках тренінгів із програми «Активні Громадяни» у громадах, семінарів для фасилітаторів (представники партнерських організацій, які проводять тренування активних громадян) партнерських організацій, участь найкращих фасилітаторів у міжнародних семінарах з підвищення кваліфікації, здійснення національних та міжнародних навчальних візитів активних громадян до інших країн-учасниць проекту.

Більш детальна інформація тут

Заявки на участь у конкурсі партнерів приймаються постійно.
Розгляд отриманих партнерських заявок передбачений у наступні терміни: 
-заявки отримані до 29 квітня 2018 р., 24:00 будуть розглянуті до 14 травня;
-заявки отримані до 1 липня 2018 р., 24:00 будуть розглянуті до 16 липня;
-останній термін прийому заявок 30 листопада 2018 р, 24:00. 

Результатом тренінгів в локальних громадах повинні бути проекти соціальної дії направленні на покращення життя громади. Ці проекти повинні координуватися та підтримуватися партнером

Британська Рада здійснюватиме часткове фінансування обраних проектів. Їхнім пріоритетним напрямком є сприяння міжкультурному діалогу в межах країни, побудова відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, розвиток громад та соціальну активність.

Критерії:

-Бути зареєстрованим відповідно до українського законодавства та здійснювати свою діяльність в Україні; заявки від фізичних осіб не прийматимуться.
-Відсутність конфлікту інтересів у випадку участі в проекті в якості одержувача гранту;
-Бути в стані гарантувати участь координатора проекту та двох фасилітаторів;
-Бути в стані виділяти зі свого боку робочий час власних співробітників, надавати приміщення, тощо для забезпечення ефективної реалізації проекту, а також проводити моніторинг, оцінку та звітування в рамках проекту;
-Прийняття вимог щодо прав інтелектуальної власності та інших політик Британської Ради викладених в угоді про партнерство, що знаходиться нижче.

Аплікаційна форма потенційного партнера

Партнерська угода для ознайомлення

Джерело