Прес-центр7 лютого 2018, 09:02

Програма розвитку стартапів MHP accelerator

4 листопада Radar Tech, Agrohub та МХП запустили програму розвитку стартапів MHP accelerator. У цьому наборі проект сфокусується на технологічних рішеннях, які можуть бути застосовані в роботі агрохолдингу. Серед можливостей для стартапів – доступ до ресурсів і виробничої базі агрохолдингу, менторська підтримка від ключових експертів МХП, 250+ годин теорії та практики, нетворкінгу під час динамічної навчальної програми за участю 30+ українських і міжнародних лекторів. А головне – можливість поборотися за головний приз у розмірі 300 000 гривень на подальший розвиток рішення.

Дедлайн заявок - 26 лютого 2018 року

Сайт для подачі заявок http://radartech.com.ua/mhp

Пріоритети відбору стартапів:
-агробіотехнології;
-діджіталізація;
-інновації в автоматизації промислового виробництва та процесів;
-торгові майданчики;
-енергоефективність, „зелена” енергетика та управління відходами;
-інновації в корпоративному управлінні;
-інновації кінцевого продукту

Журі проекту обере 10 учасників, які пройдуть 3-місячний курс навчання у експертів агро-, бізнес- та стартап-галузі. Найсильніші команди з опрацьованими рішеннями зможуть провести пілотні проекти і перевірити гіпотези на базі МХП, отримають доступ до ресурсів, корпоративної експертизи і менторську підтримку від провідних фахівців холдингу.

За більш детальною інформацією, будь ласка, звертайтеся до менеджер з комунікацій Radar Tech  Ксенії Маслової,  km@radartech.com.ua, тел.: +38 096 696 20 62

ДЖЕРЕЛО