Прес-центр7 березня 2017, 11:03

Пропонуємо ознайомитись з навчальними посібниками щодо виходу на ринки ЄС

З метою виходу суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності області на ринки країн ЄС пропонуємо ознайомитись з наступними навчальними посібниками щодо зазначеного напрямку розміщеними на сайті Дніпропетровської ТПП.

«Блакитна настанова» із впровадження правил Європейського Союзу щодо продукції версії 2014 року є публікацією Європейської Комісії, яка покликана сприяти розумінню широкими колами громадськості регуляторного режиму, який існує в Європейському Союзі стосовно багатьох видів продукції. Це видання є українським перекладом публікації Європейської Комісії The «Blue Guide on the implementation of EU product rules 2014», підготовлений Проектом «Додаткові заходи щодо виконання Програми підтримки галузевої політики «Сприяння взаємній торгівлі між Україною та Європейським Союзом» за фінансової підтримки Європейського Союзу. З посібником можна ознайомитись за посиланням: http://cci.dp.ua/tl_files/data/Version-of-Blue-Guide.pdf.
Базовий посібник з інтернаціоналізації бізнесу та виходу на ринки Європейського Союзу на українській мові доступний для завантаження на офіційному Інтернет-порталі австрійського бізнесу за кордоном. З посібником можна ознайомитись за посиланням: https://dl.dropboxusercontent.com/u/654017/Do%20not%20delete/Інтернаціоналізація%20бізнесу%20(Мирошніченко).pdf.