Прес-центр4 квітня 2018, 17:04

Пройшов кущовий семінар з проектного менеджменту в м.Сєвєродонецьк

Продовжуються кущові семінари з проектного менеджменту в Луганській області, метою яких є активізація роботи на місцях у цьому напрямі. 30 березня 2018 року команда мотиваторів та спікерів провела семінар у місті Сєвєродонецьк

Захід організовано Центром Розвитку Місцевого Самоврядування (за підтримки програми U-LEAD) спільно з Луганською облдержадміністрацією для представники органів місцевого самоврядування та місцевих органів виконавчої влади м. Сєвєродонецьк.

Команда доповідачів - Игорь Агибалов (Igor Agibalov) (керівник ЦРМС) та Дмитрий Дрожжин (радник ЦРМС), Альберт Зинченко (Albert Zinchenko) (заступник директора Асоціації органів місцевого самоврядування).

Від Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності виступив Михаил Снопенко - заступник начальника управління - начальник відділу міжнародної технічної допомоги та європейської інтеграції. У своїй частині семінару він розповів учасникам про порядок формування, відбору й реалізації проектів, що фінансуються за рахунок коштів міжнародної технічної допомоги. Крім того, були висвітлені напрями роботи відділу та шляхи покращення взаємодії й залучення найбільш широкого кола зацікавлених сторін до проектної діяльності.