Прес-центр3 жовтня 2018, 17:10

Робоча зустріч з представниками Програми розвитку ООН

03 жовтня 2018 року Департаментом організовано робочу зустріч заступника голови облдержадміністрації Геннадія Іваненка, представників структурних підрозділів облдержадміністрації з представниками Програми розвитку ООН. Під час зустрічі керівник Програми відновлення та розбудови миру ПРООН Віктор Мунтяну, разом з керівниками окремих компонентів програми Володимиром Лященко та Оленою Рудич, презентували основні напрямки подальшої роботи в Луганській області протягом наступного року. Також з метою налагодження ефективної комунікації представлені фахівці, відповідальні за координацію роботи в регіоні. Гарна новина: для максимальної ефективності впровадження програми більшість з них будуть постійно знаходитися в регіоні.

Геннадій Іваненко подякував колегам за вже надану допомогу Луганщині у цей складний час, наголосив на важливості міжнародної підтримки в проведенні реформ та соціально-економічному розвитку.

Довідково

Програмою передбачено надання допомоги за кількома напрямами:

- Підтримка економічного розвитку;
- Впровадження реформи децентралізації;
- Розвиток місцевого самоуправління;
- Охорона здоров’я;
- Громадська безпека та соціальна згуртованість.

Це ще один крок багаторічної співпраці обласної влади і Програми розвитку ООН. З нашими надійними партнерами будуть досягнуті значні результати у відновленні та розвитку Луганської області.