Прес-центр21 травня 2018, 15:05

Робочий візит Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України І.Климпуш-Цинцадзе до Словаччини для участі у щорічній міжнародній конференції з питань безпеки «GLOBSEC – 2018» – «Global Security Forum»

19 травня 2018 р. Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України І.Климпуш-Цинцадзе здійснила робочий візит до Словаччини для участі у щорічній міжнародній конференції з питань безпеки «GLOBSEC – 2018» – «Global Security Forum».

У рамках свого візиту до Братислави І.Климпуш-Цинцадзе провела зустріч зі словацькими політологами.

Цього ж дня взяла участь у щорічній міжнародній конференції з питань безпеки «GLOBSEC – 2018» – «Global Security Forum», зокрема, виступила на дискусійній панелі «Україна: чи на одній хвилі з Європою?».

Зустрілась зі Спеціальним представником Державного департаменту США з питань України К.Волкером, Спеціальним представником чинного голови ОБСЄ в Україні та в Тристоронній контактній групі М.Сайдіком та заступником Головного директорату Єврокомісії зі зв’язків з країнами-сусідами К.Матерновою.

Віце-прем’єр-міністр дала інтерв’ю словацьким ЗМІ: загальнонаціональному телеканалу TA3, друкованим медіа: «SME»,  «Pravda», а також польському інтернет-виданню «ONET».