Прес-центр27 лютого 2017, 10:02

«Сараєво Бізнес-форум 2017»

В рамках роботи направленої на розвиток реального сектору економіки регіону повідомляємо:

Згідно інформації  Міністерства закордонних справ України, у м. Сараєво, Боснія і Герцеговина, 22 – 23 травня 2017 року заплановано проведення Восьмої міжнародної інвестиційної конференції «Сараєво Бізнес-форум» 2017» під патронатом Президента Боснії і Герцеговини. Це щорічний один з найважливіших інвестиційних форумів в Південно-Східній Європі.

Конференція покликана налагодити зв’язки між інституційними, приватними інвесторами усього світу та бізнесменами, власниками проектів з Боснії та Герцеговини, Албанії, Хорватії, Македонії, Чорногорії, Сербії та Словенії. Подія являє собою бізнес-платформу для освоєння інвестиційних можливостей Південно-Східної Європи, з метою сприяння економічного розвитку регіону.

На цьогорічному заході будуть представлені проекти в таких галузях, як: сільське господарство, енергетика, освіта, фінанси, інфраструктура, будівництво, туризм та інше.

Докладна інформація про захід міститься за посиланням http://www.sarajevobusinessforum.com

Інформація щодо реєстрації участі у заході міститься за посиланням http://www.sarajevobusinessforum.com/registration-journalist