Прес-центр24 жовтня 2018, 09:10

Семінар "Інтернаціоналізація бізнесу. Експортуємо в Республіку Польща" для представників компаній експортерів та керівників підприємств

31 жовтня 2018 року в рамках впровадження проекту "Абетка експортера-2018" відбудеться безкоштовний семінар "Інтернаціоналізація бізнесу. Експортуємо в Республіку Польща".

Цільова аудиторія: представники компаній експортерів, керівники підприємств, зацікавлені в розширенні ділового співробітництва. Проект програми заходу.

Під час освітнього заходу представники підприємств - початківців експортерів, підвищать рівень обізнаності про правила і процедури виходу товарів на ринки ЄС, а також про успішні кейси експорту товарів до Республіки Польща.

Захід відбудеться 31 жовтня о 16 годині на базі Харківського національного економічного університету ім. С.Кузнеця (м. Харків, просп. Науки, 9-А, лабораторія № 3 Дисконтного центру, 1 поверх.). Реєстрація учасників розпочнеться о 15:30 за даними попередньої електронної реєстрації https://goo.gl/forms/b24JaXU0Hm3dklyA2.