Прес-центр25 липня 2017, 10:07

ЩОДО ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО УГОДИ ПРО ВІЛЬНУ ТОРГІВЛЮ МІЖ УКРАЇНОЮ ТА ЄС

05 липня 2017 року у Міністерстві аграрної політики та продовольства України в рамках німецького державного проекту «AgritradeUkraine», відбулось друге засідання Робочої групи стосовно консультування України з питань аграрної торгівлі в рамках Угоди про вільну торгівлю між Україною та Європейським Союзом (DCFTA).

Для поліпшення становища аграрного сектора України в рамках Угоди про вільну торгівлю між Україною та ЄС, основною темою обговорення стало визначення переліку чинників Угоди, які заважають українським підприємствам вийти на європейські ринки і які німецькі партнери зможуть допомогти у коригуванні відповідних пунктів Угоди між Україною та Європейським Союзом.

У зв'язку із вищевикладеним, запрошуємо аграрні підприємства регіону в термін до 31 серпня 2017 року надати свої пропозиції щодо змін, які мають бути внесені до Угоди про вільну торгівлю між Україною та ЄС в рамках зони вільної торгівлі DCFTAта в подальшому полегшать вихід аграрних компаній на ринки ЄС.

Пропозиції прохання надавати на адресу відділу зовнішніх зв’язків та інвестицій УЗЕЗ Дніпропетровської ТПП members@dcci.org.ua.

Довідки та консультації за тел.: (056) 374-94-12 (09).