Прес-центр20 лютого 2018, 12:02

SMART EXPORTER: ЕЛЕКТРОННІ РЕСУРСИ, РЕГУЛЮВАННЯ ТА ВИМОГИ ДО ЕКСПОРТУ ДО ЄС

Інформуємо, що 01 березня 2018 року стартує онлайн-курс «Smart exporter: електронні ресурси, регулювання та вимоги для експорту до ЄС». Цей продукт – спільний результат роботи студії онлайн-освіти EdEra та експортного тренера і консультанта Олега Мирошніченка за підтримки Western NIS Enterprise Fund.

Матеріали курсу апробовані авторитетними українськими експертами за напрямками технічного регулювання, харчової безпечності, інтелектуальної власності, державних закупівель, а також практиками міжнародного бізнесу.

Smart exporter – це курс експортної професіоналізації для експертів, аналітиків, експортних менеджерів і спеціалістів, бізнес-асоціацій та організацій підтримки експортерів.

Робота з навчальними матеріалами й практичними завданнями дозволить слухачам курсу зрозуміти суть регулювань і стандартів Європейського Союзу, розвине навички використання сучасних онлайн-інструментів. Це, в свою чергу, допоможе отримати аналітичну, регуляторну та маркетингову інформацію для експорту на ринок ЄС. Учасники зануряться в саме серце регулювань ЄС та пов’язаних з ними інформаційних систем!

Інформація подається в інтенсивному режимі. Навички роботи з електронними базами даних закріплюються практичними тестовими вправами.

Слухачі курсу, чия успішність на кінець навчання становитиме 60% і більше, отримають електронний сертифікат.

Реєстрація доступна за посиланням: www.ed-era.com/export2