Прес-центр22 червня 2018, 12:06

ТОРГОВА МІСІЯ ДО ТУРЕЧЧИНИ

Офіс з просування експорту та Міністерство економічного розвитку і торгівлі України запрошують українські компанії з сектору машинобудування та енергетики взяти участь у торговій місії до Стамбулу, яка відбудеться з 05 по 07 вересня 2018 року. Делегацію очолить Перший віце-прем’єр-міністр – Міністр економічного розвитку та торгівлі України Степан Кубів.

Програмою передбачено:

- зустрічі в форматі B2B організовані Радою зовнішньоекономічних відносин Туреччини (DEİK) та професійним консультантом;
- освітній захід щодо особливостей ведення бізнесу в Туреччині;
- проведення Україно-Турецького бізнес форуму на високому рівні;
- відвідання успішних підприємств в Стамбулі для обміну досвідом.

Пріоритетні сектори: відновлювальна енергетика та машинобудування (важке машинобудування, насосне та електричне обладнання).

РЕЄСТРАЦІЯ компаній відкрита до 15 липня 2018 року за посиланням: https://goo.gl/ZHsSLP

Організатори місії: Офіс з просування експорту, Посольство України в Турецькій Республіці та Рада зовнішньоекономічних відносин Туреччини (DEİK), за підтримки Western NIS Enterprise Fund (WNISEF).

Довідково:

Участь у програмі торгової місії для українських компаній безкоштовна. Учасники самостійно покривають дорожні витрати та витрати по перебуванню в Туреччині.

Офіс з просування експорту наймає консультанта для організації додаткових В2В зустрічей для 10 українських компаній, що є представниками малого та середнього бізнесу.

Учасник торгової місії повинен вільно володіти англійською мовою (робоча мова торгової місії). Переклад не передбачено.