Прес-центр16 липня 2018, 17:07

ТОРГОВА МІСІЯ ДО ТУРЕЧЧИНИ

Офіс з просування експорту та Міністерство економічного розвитку і торгівлі України запрошують українські компанії з сектору машинобудування та енергетики взяти участь у торговій місії до Стамбулу, яка відбудеться з 05 по 07 вересня 2018 року. Делегацію очолить Перший віце-прем’єр-міністр – Міністр економічного розвитку та торгівлі України Степан Кубів.

Програмою передбачено:

  • зустрічі в форматі B2B організовані Радою зовнішньоекономічних відносин Туреччини (DEİK) та професійним консультантом;
  • освітній захід щодо особливостей ведення бізнесу в Туреччині;
  • проведення Україно-Турецького бізнес форуму на високому рівні;
  • відвідання успішних підприємств в Стамбулі для обміну досвідом.

Пріоритетні сектори: відновлювальна енергетика та машинобудування (важке машинобудування, насосне та електричне обладнання).

РЕЄСТРАЦІЯ компаній відкрита до 20 липня 2018 року за посиланням: https://goo.gl/4UhZix

Організатори місії: Офіс з просування експорту, Посольство України в Турецькій Республіці та Рада зовнішньоекономічних відносин Туреччини (DEİK), за підтримки Western NIS Enterprise Fund (WNISEF).

Довідково:

  • Участь у програмі торгової місії для українських компаній безкоштовна. Учасники самостійно покривають дорожні витрати та витрати по перебуванню в Туреччині.
  • Офіс з просування експорту наймає консультанта для організації додаткових В2В зустрічей для 10 українських компаній, що є представниками малого та середнього бізнесу.
  • Учасник торгової місії повинен вільно володіти англійською мовою (робоча мова торгової місії). Переклад не передбачено.

Контактна особа: Марія Шевчук, керівник відділу бізнес-можливостей Офісу з просування експорту при Мінекономрозвитку, тел. +38 (066) 234-89-14, ел.скринька mshevchuk@epo.org.ua.