Прес-центр19 вересня 2017, 17:09

ТОРГОВЕЛЬНА МІСІЯ У РАМКАХ ТИЖНЯ ЕКСПОРТУ ТУРЕЧЧИНИ

Протягом останніх років Міністерство економіки Туреччини в рамках деяких виставкових заходів організовує також Програми торговельних місій.

Цього разу Програму торговельної місії буде проведено з 30 жовтня по 03 листопада 2017 року в рамках Тижня експорту Туреччини, що відбудеться у м. Стамбул.

Програма торговельної місії передбачає проведення двосторонніх зустрічей між українськими та турецькими бізнесменами певної галузі та відвідування відповідної виставки за кошти організаторів. 

Таким чином турецька сторона (організатори) забезпечують:

проживання у готелі;
сніданок;
трансфер аеропорт-готель-виставковий комплекс-аеропорт.

Представники українських компаній оплачують:

витрати на дорогу (переліт Україна-Туреччина-Україна).

Для участі у зазначеній Програмі представникам українських компаній необхідно:

1. Заповнити до 11.10.2017 р. в електронному вигляді форму, яка знаходиться за наступним посиланням (звертаємо особливу увагу на те, що всі поля Анкети мають бути заповненими, анкета заповнюється англійською мовою):

http://agent1.acermail.com/acermail/esurvey/ESURVEY_form_preview.asp?FOR... (це посилання на сайті ДТПП http://cci.dp.ua/news-reader-ru/items/programa-torgivelnoji-misiji-u-ram...

2. Повідомити до 11.10.2017 р. відділ зовнішніх зв'язків та інвестицій УЗЕЗ ДТПП про заповнення даної анкети (повідомлення українською мовою здійснюється у довільній формі електронним листом на: mes@dcci.org.ua).

3. Забронювати собі квитки на зазначені дати (інші дати не допускаються) та очікувати відповіді від організаторів.

Окремо нагадуємо про те, що дана програма розроблена з метою розвитку експорту з Турецької Республіки, тому в першу чергу до участі запрошуються представники українських компаній, які планують імпортувати продукцію з Туреччини.

Програма торгівельної місії у рамках тижня експорту Туреччини:

30 жовтня 2017 р., понеділок - Прибуття до міста Стамбул, поселення у готелі, вільний час;

31 жовтня 2017 р., вівторок - Офіційне відкриття заходу, двосторонні зустрічі з турецькими підприємцями - виробниками та експортерами продукції, яка цікавить представників українських компаній;

01 листопада 2017 р., середа - Продовження заходу, двосторонні зустрічі з турецькими підприємцями - виробниками та експортерами продукції, яка цікавить представників українських компаній;

02 листопада 2017 р., четвер - Продовження заходу, двосторонні зустрічі з турецькими підприємцями - виробниками та експортерами продукції, яка цікавить представників українських компаній;

03 листопада 2017 р., п’ятниця - Відправлення додому.