Прес-центр9 жовтня 2017, 10:10

ТРЕНІНГ «ЕКСПОРТНА ДІЯЛЬНІСТЬ ТА ТОРГОВЕ ФІНАНСУВАННЯ»

Експортна діяльність та торгове фінансування (просунутий рівень) для малих та середніх підприємств — це триденний тренінг, спеціально розроблений для того, щоб допомогти існуючим експортерам оцінювати та виходити на нові ринки, одночасно гарантуючи, що платіжні методи можуть бути вигідними для підтримки експорту та забезпечать його зростання. Тренінг проходитиме в Чернігові 30 жовтня — 1 листопада в конференц-залі “Парк-готелю “Чернігів”, вул. Шевченка, 103-а.

Міжнародні торгові процедури, протоколи, правила постійно розвиваються, і експортерам необхідно володіти цією інформацією, щоб забезпечити розуміння операцій, знання можливостей нових ринків та фінансових вимог, яких потребує збільшення експорту. 

Під час тренінгу Ви зможете:

- вибрати ринки для розширення експорту;

- отримати релевантну інформація для досліджень експортних ринків;

- спланувати закордонні візити;

- зрозуміти наслідки Угоди про спрощення торгівлі СОТ;

- управляти комерційними, банківськими політичними та іншими ризиками;

- обирати та використовувати основні міжнародні платіжні методи;

- підготувати відповідну документацію для акредитивів та отримати гарне розуміння допоміжних правил;

- розглянути інноваційні варіанти фінансування торгівлі;

- познайомитися з основними міжнародними торгівельними протоколами, останніми змінами та впровадженнями;

- застосовувати раціональне керування в експортних операціях

Результати цього курсу допоможуть вам розвинути здатність керувати експортними операціями та приймати обґрунтовані рішення щодо оцінки ринку та управління ризиками платежів.

Курс також включає 90-хвилинну індивідуальну наставницьку сесію, яка допоможе вам та вашій команді в практичному застосуванні та постійному розвитку цілей курсу.

Курс є інтерактивним та базується на обговоренні, з фокусом на практичних інструментах для використання в вашому бізнесі. Кожна секція складатиметься з інформаційного наповнення та практичних вправ з метою допомогти учасникам з розвитком експортної стратегії та плану дії, що відповідає стратегії та задачам бізнесу.

Вартість тренінгового курсу складає 2,430 грн., викладається англійською мовою з синхронним перекладом на українську. Ціна за курс включає тренінгові роздаткові матеріали, перерви на каву та обіди, а також консультацію експерта через 2 місяці після закінчення курсу.

Для участі необхідно не пізніше 23 жовтня 2017 р. заповнити онлайн форму за посиланням: https://form.jotformeu.com/72674728428367 

Зверніть увагу, кількість учасників обмежена.

За додатковою інформацією пишіть на bsc-chernihiv@chamber.cn.ua або телефонуйте +38 0462 60-43-30.