Прес-центр7 вересня 2017, 09:09

Тренінги для молодих креативних підприємців

Розвиток креативної економіки  – один із пріоритетних напрямків діяльності Британської Ради в Україні.

Спільно з британською фундацією з розвитку бізнесу та технологічних інновацій Nesta Британська Рада представляє тренінги для молодих креативних підприємців.

За чотири дні навчання Ви отримаєте знання, що допоможуть розвинути вашу ідею чи стартап у сталий бізнес. Програма проводиться у партнерстві з креативними хабами у різних містах України та консалтинговою компанією PwC

Дедлайн: 29 вересня.

В Україні програма стартувала у 2015 році. На сьогодні ми провели 8 тренінгів у 6 містах України. Навчання пройшли 179 молодих підприємців. Більше про програму та методологію.

Київ (Izone) - тренінг для підприємців у сфері моди. У партнерстві із Ukrainian Fashion Week 21 – 24 листопада 2017

Київ (Izone) - усі сектори креативної економіки 28 листопада  – 1 грудня 2017

Львів (Pawillion) - усі сектори креативної економіки 11 – 14 грудня 2017

Деталі та як податись тут.

Тренінги розраховані на людей, які працюють у креативних та культурних бізнесах/стартапах у таких секторах: видавництво, дизайн, мода, архітектура, візуальне мистецтво, музика, театр/танець, кіно, радіо/ТБ, фотографія, відеоігри, цифрові медіа,  фестивальний менеджмент, креативні простори, ІТ рішення для культурних/креативних ініціатив, ремесла, тощо.
На тренінг для підприємців у сфері моди заявки приймаються по таких напрямках діяльності: створення брендів одягу prêt-a-porter, IT-рішення для моди (додатки і нові технології у розробці одягу), fashion фотографія (streetstyle, зйомки для глянцю), стилісти, PR-консультація, спеціалісти з fashion маркетингу, продюсери показів, fashion ілюстратори, fashion медіа (блоги, сайти, глянець). 
Програма Сreative Enterprise Ukraine розроблена для підприємців-початківців. Рекомендуємо її для людей із досвідом у бізнесі не більше 2 років, а також тих, хто має ідею креативного бізнесу і тільки планує започаткувати власну справу.

ДЖЕРЕЛО