Прес-центр9 серпня 2018, 10:08

ТУРЕЦЬКО-УКРАЇНСЬКІ ДІЛОВІ ЗУСТРІЧІ

Дніпропетровська ТПП запрошує підприємців регіону долучитися до участі у візиті до турецького міста Самсун в рамках проведення 4-ї Виставки сільського господарства, тваринництва та технологій, що відбудеться 27 – 28 вересня 2018 року.

Будучи найбільшим виставковим центром Чорноморського регіону, місто Самсун щорічно об’єднує понад 100 учасників та більше 50 тис. відвідувачів, включаючи представників бізнесу, уряду, а також організацій підтримки бізнесу та фінансових установ.

Організатор програми учасників турецько-українських ділових зустрічей (Brokerage Event) та координатор переговорів – Торгово-промислова палата міста Самсун в рамках співпраці з Європейською мережею підприємств (European Enterprise Network, EEN). Співорганізатором з української сторони виступає Дніпропетровська торгово-промислова палата (Торгово-промислова палата України).

Основною метою бізнес-місії є налагодження співпраці між українськими підприємцями та підприємцями з Туреччини, зацікавленими у співпраці, інвестиціях та експорті сільськогосподарської продукції.

В рамках бізнес-місії заплановано відвідування виставки, участь у семінарах, екскурсія по місту, а також індивідуальні зустрічі підприємців формату «В2В», зацікавлених у розширенні ділових зв'язків, з наданням їм майданчиків для проведення двосторонніх переговорів.

Організатори заходу забезпечують два дні проживання, обіди та місцеві трансфери в Самсуні для 15 відібраних українських учасників, які працюють в сільськогосподарському секторі.

Програма та опис заходу.

У разі зацікавленості в участі у бізнес-місії та з метою організації графіку зустрічей «В2В», необхідно заповнити форму учасника.

За додатковою інформацією щодо заходу звертайтесь, будь ласка, за тел.: (056) 374-94-12 або e‑mail: mes@dcci.org.ua, управління зовнішньоекономічних зв’язків ДТПП.