Прес-центр11 червня 2018, 11:06

У СЄВЄРОДОНЕЦЬКУ ВІДБУДЕТЬСЯ ВИЇЗНЕ ЗАСІДАННЯ РАДИ З ПРОСУВАННЯ ЕКСПОРТУ ПРИ МІНЕКОНОМРОЗВИТКУ

За ініціативою Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності Луганської облдержадміністрації 22 червня 2018 року Міністерством економічного розвитку і торгівлі України разом з Офісом з просування експорту при Мінекономрозвитку заплановано проведення у м. Сєвєродонецьк виїзного засідання Ради з просування експорту при Мінекономрозвитку (далі – Рада) під головуванням заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України – Торгового представника України Н.Я.Микольської.

Запрошуємо Вас взяти участь у зазначеному заході для обговорення проблемних питань експортерів області, шляхів їх вирішення та пропозицій до відповідних центральних органів виконавчої влади.

У разі Вашої зацікавленості щодо участі у цьому заході просимо до 12.06.2018 надати Департаменту інформацію щодо учасника - представника підприємства (ПІБ, телефон) на електронну адресу zed5@i.ua або за телефоном (06452) 2 30 33 (контактна особа – Гетманчук Олег Леонідович) для подальшого інформування про програму заходу.

Також з метою організації фахової дискусії під час засідання Ради та залучення до її роботи профільних експертів просимо надати інформацію щодо проблемних питань діяльності експортерів області.