Прес-центр20 квітня 2018, 16:04

УКРАЇНСЬКА ЗЕРНОВА АСОЦІАЦІЯ ПРОВОДИТИМЕ БЕЗКОШТОВНІ СЕМІНАРИ ЩОДО ВИМОГ СИСТЕМИ НАССР

З метою роз’яснення законодавчих змін, що стосуються впровадження процедур НАССР на вітчизняних зернозберігальних та зернопереробних підприємствах, Українська зернова асоціація організовує 5-годинні практичні семінари на тему «Впровадження системи НАССР на елеваторах України», що відбудуться в 7 містах України: Вінниця, Тернопіль, Кропивницький, Дніпро, Херсон, Миколаїв та Одеса.

Аналогічні семінари вже проведено в Києві, Полтаві, Харкові.

Участь у семінарі для представників елеваторів безкоштовна за умови попередньої реєстрації. Для реєстрації необхідно заповнити онлайн форму https://goo.gl/forms/d1ucXZVuNX1WPtz83. Просимо надати реєстраційні дані не пізніше, ніж за 5 днів до проведення семінару у вашому регіоні.

Захід проходить за підтримки ЄБРР в рамках ініціативи EU4Business, а також за сприяння Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Для отримання додаткової інформації щодо участі в семінарі, будь ласка, звертайтесь до Української зернової асоціації на електронну адресу inbox@uga.kiev.ua або за телефоном +380444923968.

Графік проведення безкоштовних семінарів:

20 квітня – м. Тернопіль;

27 квітня – м. Дніпро;

18 травня – м. Вінниця;

25 травня – м. Одеса;

01 червня – м. Кропивницький;

08 червня – м. Херсон;

15 червня – м. Миколаїв.