Прес-центр29 травня 2018, 10:05

УКРАЇНСЬКО-ІНДІЙСЬКИЙ БІЗНЕС-ФОРУМ

07 червня 2018 року в приміщенні ТПП України (вул. Велика Житомирська, 33, конференц-зала «Колізей», 4 поверх) відбудеться Українсько-Індійський бізнес-форум.

Передбачається участь у Форумі Надзвичайного та Повноважного Посла Індії в Україні пана Манодж Кумара Бхарті.

Протягом форуму Ви матимете можливість налагодити контакти з бізнесом Індії. До делегації входять представники різних галузей економіки, зокрема: аграрної, електротехнічної, будівельної, автомобільної, агрохімічної та інші.

Індійська сторона виявила зацікавленість у збільшенні товарообігу, зокрема за рахунок нарощування експорту з України зернових культур, рослинних олій, борошна, продукції машинобудування, а з Індії – текстильної продукції.

Програма заходу передбачає пленарну частину в якій будуть висвітлені найближчі перспективи та пріоритетні напрямки українсько-індійського економічного співробітництва, а також двосторонні B2B зустрічі між компаніями.

Початок заходу – об 11:00, реєстрація – з 10:30. Вартість участі у форумі – 600 грн (включаючи ПДВ). Вартість участі для членів ТПП – 480 грн. (включаючи ПДВ).

У разі зацікавленості прохання до 05 червня ц.р. заповнити анкету-заявку (https://www.ucci.org.ua/events/forums-and-conferences/ukrayinsko-indiisk...). У разі, якщо від одного підприємства буде декілька учасників, прохання заповнювати анкети на кожного учасника окремо.

Список представників Індійської делегації:

https://www.ucci.org.ua/uploads/files/5b06671a3dbfe064034864.pdf.

ПРОГРАМА:

https://www.ucci.org.ua/uploads/files/5b03bcd262029877961927.pdf

За додатковою інформацією звертайтесь до Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України за тел.: (044) 461-98-07 або ел. поштою:
oas-ier@ucci.org.ua. Конт. особа Ольга Сухенко

Основні конкурентні переваги Індії:

  • Одна з найбільших економік світу – посідає сьоме місце за обсягами ВВП та одне з перших місць за показником економічного зростання.
  • Сприятливе інвестиційне середовище
  • Один з найбільш об’ємних ринків світу
  • Самозабезпеченість більшістю корисних копалин.