Прес-центр29 серпня 2017, 14:08

УКРАЇНСЬКО-ІРАНСЬКИЙ БІЗНЕС-ФОРУМ

Запрошуємо до участі в Українсько-Іранському бізнес-форумі, який відбудеться 11-го вересня 2017 року ТПП України (вул. Велика Житомирська, 33, 4-й поверх).

Для участі у форумі Україну відвідає делегація бізнесменів з Ірану на чолі з президентом Палати промисловості, надр та сільського господарства Ірану – паном Голаймхосейном Шафеї та президентом Ірансько-Української ТПП – паном Хамідрезою Гаді.

Протягом форуму та зокрема під час В2В переговорів Ви матимете можливість налагодити контакти з бізнесом Ірану. Учасники Іранської делегації представляють різноманітні галузі, зокрема:

  • Сільське господарство
  • Транспорт (залізничний, автомобільний, морський)
  • Будівництво
  • Машинобудування
  • Фармацевтика
  • Туризм
  • Виставкова діяльність
  •  ІТ
  • Інші (список делегації уточнюється)

Сфери інтересів іранської сторони включають:  аграрний сектор, імпорт с/г продуктів, зернових та олійних культур і продуктів їх переробки (соняшникової олії, борошна), а також продукції тваринництва (м’ясо птиці та яйця, халяльна яловичина), оренду земельних угідь, імпорт будівельних матеріалів, продукцію с/г машинобудування, співробітництво у фармацевтичній, туристичній, виставковій та ІТ галузях тощо.

Під час форуму працюватимуть консультаційні стенди, за якими Ви зможете дізнатися про особливості страхового, митного, податкового, логістичного та юридичного супроводу торгово-економічних операцій з контрагентами з Ірану від провідних українських компаній та організацій.

Початок заходу – о 14:30, реєстрація – з 14:00
Вартість участі у форумі – 480 грн, включаючи ПДВ (для членів ТПП вартість становить 360 грн включаючи ПДВ)

У разі зацікавленості просимо підтвердити участь, зареєструвавшись за посиланням (https://goo.gl/XvFGSo). Після реєстрації на вказану адресу буде надісланий рахунок.

Програма заходу буде надана після узгодження сторонами.

Список представників Іранської делегації (уточнюється).

За додатковою інформацією звертайтесь до Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України за тел.: (044) 461-98-07 або ел. поштою: dmn-ird@ucci.org.uaoas-ier@ucci.org.ua

Представників ЗМІ просимо акредитуватися за телефоном +38 (044) 584-28-36 та за електронною поштою press@ucci.org.ua