Прес-центр3 cічня 2018, 16:01

Українсько-Італійський бізнес-форум

30 січня 2018 року в ТПП України відбудеться Українсько-Італійський бізнес-форум високого рівня в рамках офіційного візиту Міністра закордонних справ Італійської Республіки Анджеліно  Альфано. У заході передбачається участь міністрів закордонних справ України та Італії. Разом з цим, італійська сторона зацікавлена у направленні для участі у Форумі делегації у складі урядовців, керівництва профільних державних агенцій та асоціацій, а також підприємств Італії.

Співорганізаторами заходу виступають ТПП України та Посольство Італійської Республіки в Україні за підтримки Міністерства закордонних справ України.

Програма заходу включає пленарну частину, у якій будуть висвітлені стан, перспективи та пріоритетні напрямки українсько-італійського економічного та інвестиційного співробітництва, умови та переваги ведення бізнесу в Україні та Італії. За програмою під час Форуму також відбудуться В2В переговори між представниками ділових кіл України та Італії.

Основними темами пленарної частини визначено наступні сектори співпраці: мале та середнє підприємництво, енергетика, агропромисловий комплекс, інфраструктура тощо.

Початок заходу – о 16.00, початок реєстрації – з 15.00.

Запрошуємо до участі.

У разі зацікавленості прохання до 26 січня 2018 р. заповнити анкету-заявку (https://ucci.org.ua/events/forums-and-conferences/ukrayinsko-italiiskii-...). 

За додатковою інформацією прохання звертатися за тел.: +38 044 461-98-07, e-mail: isa-iprg@ucci.org.uaoas-ier@ucci.org.uadmn-ird@ucci.org.ua