Прес-центр12 квітня 2018, 09:04

УКРАЇНСЬКО-МАРОККАНСЬКА ДІЛОВА ЗУСТРІЧ

З метою розвитку двостороннього торгово-економічного співробітництва між Україною та Королівством Марокко 19 квітня 2018 року о 13:00 у ТПП України (4-й поверх, конференц-зала «Колізей») відбудеться ділова зустріч представників ТПП м.Агадір (Марокко) з керівництвом ТПП України. 

Марокканську делегацію очолить перший віце-президент ТПП м. Агадір пан Ель Мудене Мохамед. У рамках цієї зустрічі, відбудеться презентація експортно/імпортного потенціалу Королівства Марокко, а також буде представлена нова міжнародна торговельна платформа «ITP UMAF», засновниками якої є спільне українсько-марокканське підприємство ТОВ «UKRMAR AGROFOOD» разом з Торгово-промисловою палатою України.

Учасники заходу матимуть можливість дізнатися про особливості торговельного та інвестиційного співробітництва з Королівством Марокко, а також дізнатися про міжнародну платформу UMAF, яка є універсальним інструментом для виходу українського виробника на ринки Африканського континенту.

Марокканська сторона виявила зацікавленість у збільшенні товарообігу, зокрема за рахунок нарощування експорту з України продуктів харчування, будівельних матеріалів/послуг, а також органічних добрив. Зокрема, було акцентовано на тому, що Марокко може розглядатись Україною як торговельно-економічний хаб, через який можна експортувати продукцію до інших країн Африканського континенту.

Початок заходу – о 13:00, реєстрація з – 12:30

Вартість участі у заході:

- для членів ТПП: 240 грн

- для інших учасників: 350 грн

За додатковою інформацією звертайтеся до Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України (контактна особа – Ольга Сухенко, Анна Гусак за тел.: 044 461-98-07 (08)
або ел. поштою: ast-ier@ucci.org.ua; oas-ier@ucci.org.ua).