Прес-центр26 червня 2017, 14:06

УКРАЇНСЬКО-ПАКИСТАНСЬКИЙ БІЗНЕС-ФОРУМ

Торгово-промислова палата України запрошує взяти участь в українсько-пакистанському бізнес-форумі. Захід відбудеться 10 липня 2017 року в ТПП України (м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33, Chamber Coliseum).

Програма заходу передбачає пленарну частину, під час якої розглядатимуться перспективи та пріоритетні напрями українсько-пакистанського економічного співробітництва, умови ведення бізнесу в Україні та Пакистані та інші актуальні питання. В рамках Форуму заплановані двосторонні зустрічі представників українських та пакистанських компаній у форматі В2В переговорів, під час яких учасники зможуть встановити прямі ділові контакти з потенційними партнерами та отримати безпосередню інформацію про попит та цінову ситуацію на актуальних для них пакистанських ринках.

Акцентуємо увагу, що до складу пакистанської делегації входитимуть представники таких сфер діяльності: домашній текстиль, чоловіче та жіноче взуття, медичні інструменти, фармацевтика, спортивні товари, харчова промисловість та ІТ-технології.

Вартість участі у заході становить 360 гривень, включаючи ПДВ.

Запрошуємо Вас взяти участь у зазначеному бізнес-форумі та у разі заінтересованості у термін не пізніше 17 години 9-ого липня ц. р. надіслати до ТПП України анкету-заявку

У разі участі кількох представників від підприємства, прохання заповнювати заявку на кожну особу учасника окремо.

Довідки за тел.: (044) 461-98-07, e-mail: ast-ier@ucci.org.ua