Прес-центр7 грудня 2017, 10:12

УКРАЇНСЬКО-СІНГАПУРСЬКИЙ БІЗНЕС-ФОРУМ «PROMOTING UKRAINIAN FOOD IN SINGAPORE»

Посольство України в Республіці Сінгапур спільно з Сінгапурською бізнес федерацією з метою презентації вітчизняної продукції на ринках ACEAH організовує українсько-сінгапурський бізнес-форум «Promoting Ukrainian Food In Singapore».

Орієнтована дата проведення форуму – 23 січня 2018 року.

Мета форуму – допомогти налагодити ділові контакти з сінгапурськими компаніями, супермаркетами, а також отримати інформацію про ринки Сінгапуру та країн ACEAH.

Форум передбачає проведення презентацій інвестиційних та експортних можливостей України, переговори у форматі тематичних панельних дискусій.

Фінансування витрат, пов’язаних з оформленням візи, авіаквитками, трансфером та розміщенням у готелі, медичним страхуванням – за рахунок учасників.

Участь у бізнес-форумі безкоштовна.

Робоча мова заходу – англійська, переклад не передбачено.

У разі вашої зацікавленості просимо заповнити «Опитувальник експортера» за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeX6Lo9Txr97UB5qB9wpYFdNKn0qTBx...

За додатковою інформацією звертайтесь до представника Посольства України у Сінгапурі Олени Феленюк за електронною поштою: olena.feleniuk@mfa.gov.ua, ofeleniuk@gmail.com, або
моб. тел. +65-8167-65-54.(WhatsApp).