Прес-центр10 березня 2017, 10:03

Українсько-Турецький бізнес-форум у Стамбулі

ТПП України запрошує до участі в бізнес-форумі українських та турецьких підприємств за участю Прем’єр-міністрів України та Туреччини, Міністрів та високопосадовців двох країн, що відбудеться в рамках офіційного візиту Прем'єр-міністра України В. Гройсмана до Туреччини 15 березня 2017 року.

ТПП України разом зі своїми турецькими партнерами розробляє програму переговорів у відповідності до пропозицій українських учасників щодо експортно-імпортних інтересів, зацікавленості у виробничій кооперації, реалізації інвестиційних проектів (анкета учасника та попередня програма візиту за посиланнями: http://cci.dp.ua/tl_files/data/files/News/Rejestracijna%20anketa_Turechc... та http://cci.dp.ua/tl_files/data/files/News/Programa_Turechchina.doc).

Планується переліт рейсами авіакомпанії Турецькі авіалінії за маршрутом Київ-Стамбул-Київ 14 березня (рейс PS 711), проживання в готелі 4* (одномісні номери) з 14 по 16 березня п. р., трансфери аеропорт-готель-аеропорт, страхування. Повернення до Києва 16 березня (рейс PS 714).

З огляду на стислі терміни підготовки візиту, прохання по можливості у найкоротший термін проінформувати про рішення щодо участі у візиті Управління зовнішньоекономічних зв’язків Дніпропетровської торгово-промислової палати за тел.: (056)374-94-12 (13, 10), mes@dcci.org.ua.